Vi 05.02.2010    07:00

We went with these bodies as far as we could >> vineri, 5 februarie, ora 19.00, Sala Rondă

"Dr.Poul – Erik Paulev de la Departamentul de Medicină Psihologică al Universităţii Copenhaga scrie că datorită gravidităţii puterea muşchilor creşte la sportive.
Sportivele de top au reuşit – imediat după naşterea primului copil – să doboare mai multe recorduri. Desigur, aşa ceva este acceptabil în cazul în care sarcina este un eveniment neprogramat şi natural. Totuşi, în unele ţări, atletele au păstrat sarcina intenţionat 2-3 luni numai pentru a-şi îmbunătăţi performanţele înainte de avort.
Fără excepţii, sportul influenţează la nivel energetic feminitatea şi, din păcate, puritatea nu aduce celebritate; în schimb, cîştigul unei medalii, da. "
Paul Dunca


Paul Dunca s-a născut în 1983, în Bucureşti, unde locuieşte şi azi. A absolvit Colegiul German “Goethe” din Bucureşti, secţia de Coregrafie a Universităţii de Artă Teatrală şi Cinematografică din Bucureşti şi a studiat Play-Writing (scriere dramatică) la U.N.A.T.C. Bucureşti. Colaborează cu coregrafii: Mădălina Dan, Eduard Gabia, Maria Baroncea, Alexandra Pirici, Valentina de Piante, Mihaela Dancs, Ana Maria Costea. Ca actor a jucat (printre altele) în Fotografii explicite de Mark Ravenhill în regia Mirunei Dinu şi în filmul Scânteia regizat de Hano Hoffer şi scris de Cristian Mungiu, dar a avut şi pentru scurt timp propriul show pe MTV şi a apărut în diferite videoclipuri.
Paul este membru al OFENSIVEI GENEROZITĂŢII, o iniţiativă care încearcă să demonstreze ca arta este importantă pentru toată lumea.
Creaţii proprii: (don’t) Panic!, BikiniKill (PROTECT), FLEXIBLE, Oracolul din Culinaria (KITCHENDAY), WE WENT WITH THESE BODIES AS FAR AS WE COULD.

Ştefan Cosma s-a născut în Bucureşti în 1977. A absolvit în 1997 liceul "Liselotte Gymnasium" din Mannheim, Germania. A studiat la Universitatea de Arte Bucureşti, secţia foto – video, urmînd apoi studiile la FABRICA (Benneton\'s Center for Research and Communication) în Treviso, Italia. În 2005 a înfiinţat revista OMAGIU pe care a condus-o timp de 2 ani.

Mădălina Ghiţescu s-a născut in 1978, în Bucureşti, unde locuieşte şi azi. A absolvit Colegiul Naţional "I.L. Caragiale", după o experienţa de patru ani în Liceul de Coregrafie, şi este licenţiată în Actorie - Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică “I.L.Caragiale” din Bucureşti. A colaborat cu regizorii: Gianina Cărbunariu şi Ana Mărgineanu (în teatru) şi cu Cristian Nemescu, Cristian Mungiu, Cătălin Leescu, Lorena Aida Petre, dintr-o serie de mulţi alţii (în film). Şi-a împrumutat vocea unor serii de personaje Disney.