Du 20.09.2009    21:00

We went with these bodies as far as we could, duminică, 20 septembrie, ora 21:00, Sala Rondă”Sportivele de top au reuşit – imediat după naşterea primului copil – să doboare mai multe recorduri. Desigur, aşa ceva este acceptabil în cazul în care sarcina este un eveniment neprogramat şi natural. Totuşi, în unele ţări, atletele au păstrat sarcina intenţionat 2-3 luni numai pentru a-şi îmbunătăţi performanţele înainte de avort.”
Fără excepţii, sportul influenţează la nivel energetic feminitatea şi, din păcate, puritatea nu aduce celebritate; în schimb, cîştigul unei medalii, da.>

Paul Dunca

Paul Dunca s-a născut în 1983, în Bucureşti, unde locuieşte şi azi. A absolvit Colegiul German “Goethe” din Bucureşti, secţia de Coregrafie a Universităţii de Artă Teatrală şi Cinematografică din Bucureşti şi a studiat Play-Writing (scriere dramatică) la U.N.A.T.C. Bucureşti.
Colaborează cu coregrafii: Mădălina Dan, Eduard Gabia, Maria Baroncea, Alexandra Pirici, Valentina de Piante, Mihaela Dancs, Ana Maria Costea.
Ca actor a jucat (printre altele) în “Fotografii explicite” de Mark Ravenhill în regia Mirunei Dinu şi în filmul “Scânteia” regizat de Hano Hoffer şi scris de Cristian Mungiu, dar a avut şi pentru scurt timp propriul show pe MTV şi a apărut în diferite videoclipuri.
Paul este membru al OFENSIVEI GENEROZITĂŢII, o iniţiativă care încearcă să demonstreze ca arta este importantă pentru toată lumea.
Creaţii proprii: “(don’t) Panic!”, “BikiniKill (PROTECT)”, “FLEXIBLE”, “Oracolul din Culinaria (KITCHENDAY)”, “‘WE WENT WITH THESE BODIES AS FAR AS WE COULD”.