Sâ 04.11.2017    16:00

WE ARE ALL LICHENS// Sezonul de dans contemporan

WE ARE ALL LICHENS

SÂMBĂTĂ, 4 noiembrie, 16.00-18.00, Cristian Popisteanu, nr.1

Un cadru performativ conceput de: Farid Fairuz

Performeri: Maria Baroncea, Mădălina Dan, Andreea David, Rui Catalo și Farid Fairuz

Un proiect co-produs de Solitude Project, Centrul Național al Dansului, Asociația Colectiv A Proiect co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național (AFCN)

“We Are All Lichens” testează anumite limite ale imaginarului colectiv și propune depășirea granițelor care ne fragmentează percepția, spre crearea unui nou imaginar, fără necesitatea unui corespondent în realitatea imediată. În încercarea de a explora noi posibilități de relaționare și coexistență simbiotică cu mediul înconjurator, patru performeri experimentează fluid, nu atât de mult cu obiecte uzuale, materii artificiale și organice, plante, texturi, ci mai ales cu frecvențe, vibrații, energii și informații provenite de la toate acestea.

Mulțumiri: Olimpiu Blaj, Paul Dunca, Ruxandra Hule, Ilinca Manolache, Katia Pascariu, Mihai-Răzvan Rotaru, Simona Maria Arsu, Admina, Radu Lesevschi, Miki Braniște & echipei Colectiv A/Temps d’Images, Vava Ștefănescu, Carmen Coțofană și echipei CNDB

Rugăm publicul să se pregătească pentru o temperatură scăzută, comparabilă cu cea de la exterior, pe parcursul acestui performance.

Bio

Până să se reinventeze ca Farid Fairuz, artistul Mihai Mihalcea a fost unul dintre cei mai activi din domeniul coregrafiei contemporane din România de după 1989. Între 2006-2013, a fost director al Centrului Național al Dansului din București.

Sezonul de dans contemporan este un proiect cultural este  finanțat în cadrul Programului cultural București Oraș participativ de catre Primaria  Generala a Capitalei prin Centrul de Proiecte Culturale ARCUB.

photo credits Gabriel Barbu (Orgnik Studio)