Jo 20.04.2017    19:30    hartă

Program artistic IETM: [Societate cu răspundere limitată]

20 aprilie 2017, ora 19:30

 

Concept & regie: Florin Caracala

Dramaturgie: Alexa Băcanu / Alexandra Chițu / Ana Cucu Popescu / Petro Ionescu

Cu: Alexandra Caras / Cătălin Filip / Alina Mișoc / George Sfetcu / Andreea Spătaru / Doru Taloș

Muzică originală: bodoki-halmen zsolt

Asistent muzical: /ka.

Video: Andrei Cozlac / Marian-Mina Mihai

Desen: Lucia Mărneanu

Responsabil producție: Simina Corlat

Lumini, sunet: Attila Almási

Durata: 1 h 40 min

Credit foto: Vlad Luca

 

Despre realitățile noastre, de obicei diferite, cu motive diferite, relatări diferite, perspective tot diferite și despre un mic consens. Care este înțeles total diferit.

 

Spectacolul propune patru fire narative principale, independente unul de celălat, care dau naștere la mai multe variante posibile. Fiecare rădăcină este o adaptare liberă a textului ”Vizita bătrânei doamne” de Friedrich Dürrenmatt, care pune în prim plan felul în care un colectiv gestionează o criză morală amânată timp de decenii.

 

Pe scurt, [S.R.L] oferă o viziune în detaliu asupra modului în care interacțiunea oamenilor în momente critice poate să ducă la bifurcații în percepțiile și valorile morale fundamentale ce stau la baza societății. Pe principiul bulgărelui de zăpadă, relația dintre cauză și efect adâncește criza și conflictul, ducând astfel la un moment zero al responsabilității individuale.

 

­­---

Biletele costă 35 de lei (preț întreg) sau 20 de lei (preț redus) și se pot achiziționa online, de pe www.kompostor.ro, sau de la sala Stere Popescu înainte de începerea spectacolului.

 

Reuniunea generală de primăvară a Rețelei internaționale pentru arte performative contemporane (IETM) este organizată de IETM și Centrul Național al Dansului din București (CNDB), în parteneriat cu Uniunea Teatrală din România (UNITER), Teatrul Naţional „I.L. Caragiale” din Bucureşti (TNB) și Teatrul Metropolis. Evenimentul este co-finanțat de programul Europa Creativă al Uniunii Europene și are, de asemenea, sprijinul financiar al Administrației Fondului Cultural Național (AFCN).

 

Mai multe informaţii:

Despre IETM București: https://www.ietm.org/en/Bucharest

Programul IETM la București: https://www.ietm.org/en/ietm-bucharest-plenary-meeting-2017/programme