Sâ 10.11.2012    07:00

On tenderness

 Andreea Novac se gateste, isi prinde parul, isi pune tocuri de 15 cm de pe care risca sa cada si va asteapta. Va saluta, va ofera morcovi, flori si vin, va ofera sperantele si linistea sa, forta sa de a imagina si singuratatea ultimului om de pe lume. Va va canta unul dintre cele mai frumoase cantece de dragoste scrise vreodata.

Tandretea Andreei nu vine din iubire ci din nevoia de a oferi pentru a primi sau din acea mare singuratate, acum afirmata si integrata, care-i da puterea de a oferi neconditionat.
Tandretea Andreei vine din vulnerabilitatea pe care si-o asuma in fata publicului, intelegand ca miza spectacolului este prezentul. Ca nimic nu a fost si nu va mai fi la fel.

*spectacolul are loc in limba engleza

Andreea Novac s-a nascut in 1981. A studiat Psihologia la Universitatea Bucuresti, iar in 2008 a absolvit UNATC, sectia Coregrafie. Intre 1999 - 2003 se ocupa de proiecte de cercetare in domeniul psihologiei si face practica de specialitate ca psiholog. Din 2003, dupa ce intra la Facultatea de Teatru, trece printr-un numar important de stagii de pregatire si ateliere de dans contemporan. Studiaza cu: Cosmin Manolescu, Allyson Green, Helena Franzen, Carl Olof Berg, Florin Fieroiu, Odette Guimond, Valentina de Piante Niculae, Mihai Mihalcea, Brynjar Bandlien, David Zambrano, Melisa Putz, Eric Schoefer, Ivan Wolfe, Martin Sonderkamp, Marianne Bar, Eduard Gabia, Angelique Willkie, Erin Cornell, Ted Stoffer, Marion Ballester, Marta Coronado, Benjamin Boar, Isabelle Kurzi, Vava Stefanescu. Din 2005 incepe sa creeze propriile piese: "Aici totul e diferit”, "Are you going with me?”, "B-26-Dans”, "Corp si anti - Corp”, "Aici, acum". Beneficiaza de burse si rezidente in strainatate (Italia, Marea Britanie, Olanda), burse pentru cercetare asupra miscarii la Napoli si pentru participare la festivalul de dans contemporan "Tanzimpulse” (Salzburg) si la atelierele "Impulstanz” (Viena). In 2006 - 2007 participa ca interpret in proiectul european "Migrant Body”. Creeaza coregrafie pentru film si teatru.


Foto: Mihai Tutu

Pret bilet/spectacol: 10 lei
Pret bilet/seara: 20 lei
Seara double bill - "On tenderness" (Andreea Novac) si "Duet" (Sergiu Matis si Vlaicu Golcea)
Parte a programului "Draga Spectactorule" initiat de CNDB in parteneriat cu WASP si ArCub

Biletele se pun in vanzare incepand cu ora 18.00 la WASP (Ion Minulescu 67-93 zona Timpuri Noi, Fabrica Flaros)
Rezervari se pot face la adresa rezervari@cndb.ro