Mi 18.04.2018    17:00    hartă

LIKE2018// 37 Minutes of Make Believe

Coregraf & interpret: Andreea Novac

Producător: Colectiv A prin Fondul Colectiv de Creație

Partener: CNDB

Co-finanțator: Administraţia Fondului Cultural Național

Durata: 37 min

 

„Fantezia și realitatea sunt la fel de personale și se experimentează la fel, așa că a le confunda e o chestiune de o importanță relativă."

Luis Buñuel  

37 Minutes of Make Believe se foloseşte de cuvânt şi mişcare pentru a crea premisele unei întâlniri între imaginaţia performerului şi cea a publicului. Piesa propune un interplay între cuvânt şi interpretare, între mişcare şi materializare, între ceea ce este şi ceea ce ar putea fi. Ceea ce rezultă este un spectacol în strânsă legătură cu dorinţa fiecăruia de percepe, a-şi aminti şi imagina.

 

Bio

Andreea Novac este coregraf şi performer. Trăieşte şi lucrează în Bucureşti. A studiat psihologia şi apoi coregrafia. Piesele sale „Dance a playful body”, „Pretend we make you happy”, „On tenderness” au fost prezentate pe scene naţionale şi internaţionale. Beneficiază de burse şi rezidenţe de creaţie în străinătate (Italia, Marea Britanie, Olanda, Luxemburg, Austria, Ungaria), burse pentru cercetare asupra mişcării în Italia şi trece, de-a lungul anilor, printr-un număr considerabil de ateliere de dans contemporan. Creează coregrafie pentru film şi teatru.