Sâ 04.03.2017    19:30    hartă

LIKE//Un minut de dans sau UF!!!

Producător: Fundația Art Production

Autor&coregraf: Gigi Căciuleanu

Interpreți: Gigi Căciuleanu, Paul Ilea, Ana Vișan, Andrei Iancu

Asistantă coregrafie: Lelia Marcu-Vladu
Muzică: Paul Ilea

Costume&scenografie: Gigi Căciuleanu
Light designer: Simon Petru Cristian

Sound designer: Paul Ilea

Durata: 1h


„Gigi Căciuleanu Romania Dance Company” (sponsorizat de JTI)

Asociația GLOBAL ART„Un minut de dans sau UF!!!” este o creație Gigi Căciuleanu pe care şi-a dorit-o în tradiţia „Nocturnelor 9 ½” realizate de „Măiastra” Miriam Răducanu, căreia îi dedică acest spectacol.

„Montarea piesei coregrafice este aproape terminată. Nu lipseşte decât un minut de dans, înainte de partea finală”

Acest minut de dans, coregraful îl va reinventa, la fiecare spectacol, în prezenţa publicului. Iar protagoniştii, compozitorul muzicii și cuplul de dansatori vor trebui să „facă faţă”, să se adapteze în „stare de urgenţă” fanteziei sale de moment, trebuind să memoreze partitura coregrafică şi, bineînțeles, cea muzicală, ambele inventate în ultima clipă, să le integreze şi să le interpreteze cât se poate de bine. Pentru a putea prezenta imediat publicului piesa în forma sa finală.

„Gigi Căciuleanu interpretează multiple roluri, e mai întâi dansatorul/creatorul care vrea să-și sfârșească creația, este mentorul pe care îl intuiești din privirile celor tineri, dar este și un excelent entertainer, care își coboară arta la nivelul de unde poate fi înțeleasă și de copii.” - Yorick.ro

 

Categoria de bilet Blue

Preț întreg 50 lei/ preț redus pentru studenți, pensionari 25 lei

 

Pentru elevii de la liceele invitate, accesul este gratuit, dacă spectacolul nu are limită de vârstă.

Biletele şi abonamentele se pot achiziţiona online pe www.kompostor.ro, sau de la sală înainte de începerea fiecărui spectacol, pentru reprezentațiile de la Sala Stere Popescu.

Pentru spectacolele de la Teatrul Nottara, ARCUB și Teatrul Odeon biletele se vor achiziționa de la casele de bilete respective.