Mi 01.03.2017    19:30    hartă

LIKE//The Great Scheme of Things - a puzzle by Fierbințeanu

Muzică: Gabriela Fierbințeanu, Cristian Fierbințeanu

Light designer: Alexandros Raptis

Sound designer: Cristian Fierbințeanu

Video:  Cristian Fierbințeanu

Durata: 45 min.

 

Un faimos realizator american de filme spunea recent că toate preocupările oamenilor sunt ridicole, dat fiind că lumea va dispărea, mai devreme sau mai târziu. Văzute din perspectiva miliardelor de ani ai Universului, zbaterile, credințele și iluziile unor oameni sunt hilare și penibile, susținea regizorul. Însă cum se poate ști ce este important și ce este hilar în marea schemă a lucrurilor? Intră afirmația vedetei, la rândul ei, în categoria iluziilor ridicole? Cine decide, în marea schemă a lucrurilor, care sunt credințele și iluziile ok și care sunt cele ridicole? Ce este, până la urmă, Marea Schemă a Lucrurilor?

The Great Scheme Of Things este noul album Fierbinţeanu, prezentat în avanpremieră, sub forma unui spectacol. Este un puzzle de sunet, text, imagine și mișcare.

Vezi trailer.

 

Bio
Fierbințeanu este un duo art-pop format din Gabriela Fierbințeanu (voce) și Cristian Fierbințeanu (voce, computer, instrumente). Formația activează în București, a realizat mai multe albume și a cântat pe unele dintre cele mai importante scene europene (Berlin Konzerthaus, Kantine am Berghain etc).


„Una dintre cele mai excentrice creaturi ale muzicii independente fabricate în România” – DILEMA veche

„Cel mai ciudat și experimental duo din muzica electronică românească” – Vice România

 

Categoria de bilet Red

Preț întreg 30 lei/ preț redus pentru studenți, pensionari 15 lei

Spectacolul conține elemente stroboscopice.

Pentru elevii de la liceele invitate, accesul este gratuit, dacă spectacolul nu are limită de vârstă.

Biletele şi abonamentele se pot achiziţiona online pe www.kompostor.ro, sau de la sală înainte de începerea fiecărui spectacol, pentru reprezentațiile de la Sala Stere Popescu.

Pentru spectacolele de la Teatrul Nottara, ARCUB și Teatrul Odeon biletele se vor achiziționa de la casele de bilete respective.