Jo 23.03.2017    19:30    hartă

LIKE//Teren de dans/one to all

Versiunea one to all a apărut fără să vreau în timpul lucrului la versiunea one to one a terenului de dans. Relația corpului meu cu muzica, relație care se cerea explorată în detaliu, se materializează, e palpabilă, iar fizicalitățile noastre se întâlnesc și se penetrează. Terenul de dans e spațiu, spațiul e corp, corpul e muzică, muzica e spațiu, muzica e corp, corpul e teren de dans.

Performance-urile one to one au loc pe 24, 25, 26 martie, de la orele 14:00, 15:00, 16:00, 17:00 si 18:00. 
Biletele pentru fiecare performance vor putea fi achiziţionate începând cu data de 18 martie. Detalii aici - Like CNDB - Teren de dans / One to One


Concept, coregrafie, interpretare: Mihaela Dancs
Light designer: Ionuț Cherana
Sound designer: Marian Cîtu
Producător: CNDB
Durata: 50 min (one to all) // 30 - 50 min (one to one)
Mulțumiri: Iulia Sima, Andreea Novac, Simona Ghiță, Cristina Grigore, Mădălina Dan, Diana Preda, Ioana Istrate, Andreea David, Carmen Coțofană, Mihai Dragomir, Virginia Negru, Jean Lorin Sterian.


Bio

Mihaela Dancs dansează în teatre, apartamente, galerii de artă, fabrici, biserici, studiouri de dans, poduri, muzee din Bucureşti, Londra, Timişoara, Veneţia, Praga, New York, Viena, Stockholm, Frankfurt, Cluj sau Tokyo. Colaborează cu Cătălina Gubandru, Mădălina Dan, Florin Flueraș, Paul Dunca, Carmen Coţofană, Vava Ștefănescu, Rui Catalao, Cosmin Manolescu, Zan Yamashita, Doris Uhlich, Andreea David. În 2016 inițiază Totul Pentru Endorfine.


Info bilete și abonamente - https://goo.gl/wV2kfX
Bilet întreg - 30 lei
Bilet redus - 15 lei

Vezi programul complet de spectacole, workshop-uri, discuții și dezbateri LIKE CNDB 2017:
http://www.cndb.ro/festival-like-cndb
 

Pentru elevii de la liceele invitate, accesul este gratuit, dacă spectacolul nu are limită de vârstă. Biletele şi abonamentele se pot achiziţiona online pe www.kompostor.ro, sau de la sală înainte de începerea fiecărui spectacol, pentru reprezentațiile de la Sala Stere Popescu. Pentru spectacolele de la Teatrul Nottara, ARCUB și Teatrul Odeon biletele se vor achiziționa de la casele de bilete respective.