Jo 09.03.2017    19:30    hartă

LIKE//Self no. 10

Producător: Elena Copuzeanu
Autor&coregraf: Elena Copuzeanu
Dramaturg: Elena Copuzeanu (cu suportul Verei Ion prin experiența căpătată la cursurile de scriere dramaturgică Scrie despre Tine, susținute de aceasta și prin feedback)
Interprets: Elena Copuzeanu
Muzică: Nicolas Jaar & Sasha Spielberg - Avalanche, Radiohead - Lotus Flower, Mercan Dede
Costume, scenografie, light designer: Elena Copuzeanu
Sound designers: Elena Copuzeanu, Marian Cîtu & Tudor Cotiga

Video: Pollak Lavinia
Durata: 40 minSelf – Sinele e modul de referire al unui individ la el însuși. Acest mod de referire e, în mod necesar, subiectiv și rezultă că sinele nu e decât referirea unui subiect la același subiect. Sinele este prelungirea inconștientă a Eului și înglobează structurile de identitate ale personalității, tendințele inconștiente și orientează activitatea psihică a individului. Sinele e material – fizic (imaginea de sine), spiritual (imagine de sine pe plan cultural, informativ) și social (identitate socială).
Piesa se înscrie într-o serie de lucrări care au ca trigger pe de o parte relația pe care o avem cu noi înșine în diverse contexte psiho-socio-culturale, iar pe de altă parte introspecția (autoanaliza) versus obiectivarea și expunerea a ceea ce rezultă în urma acestui proces.
 
Bio
Elena Copuzeanu a absolvit Academia de Arte Vizuale și un Master de Multimedia și Artă Conceptuală la Maastricht cu Lawrence Weiner și a câștigat experiență și formare în dramaturgie și dans contemporan prin participarea în perioada 2010-2016 la numeroase workshop-uri de performance, dans contemporan, dramaturgie și teatru în cadrul CNDB, WASP etc.
Lucrările ei o definesc ca artist interdisciplinar, însumând intervenții în spațiu public, expoziții de artă vizuală, spectacole de dans performance. A inițiat proiecte de design vestimentar împreună cu creatoarea Mihaela Crețescu, are lucrări graffiti în spații private din Bruxelles și lucrări de desen în colecțiile MNAC și NY.

Vezi trailer.

Mai multe detalii aici. 

 

Categoria de bilet Red

Preț întreg 30 lei/ preț redus pentru studenți, pensionari 15 lei

 

Pentru elevii de la liceele invitate, accesul este gratuit, dacă spectacolul nu are limită de vârstă.

Biletele şi abonamentele se pot achiziţiona online pe www.kompostor.ro, sau de la sală înainte de începerea fiecărui spectacol, pentru reprezentațiile de la Sala Stere Popescu. Pentru spectacolele de la Teatrul Nottara, ARCUB și Teatrul Odeon biletele se vor achiziționa de la casele de bilete respective.