Vi 10.03.2017    19:30    hartă

LIKE//lonely lonely

Producător: Sööt/Zeyringer, imagetanz/brut Wien & Sõltumatu Tantsu Lava

Concept: Sööt/Zeyringer

Consultare dramaturgică: Andrea Salzmann, Anat Stainberg

Interpreți: Tiina Sööt, Dorothea Zeyringer

Costume: Laia Fabre

Scenografie: Sööt/Zeyringer

Light designer: Andrea Salzmann

Sunet: Masha Dabelka

Asistent de producție: Anna Spanlang

Cu sprijinul: City of Vienna’s Department of Cultural Affairs, Arts Division and the Culture Division of the Federal Chancellery of Austria, Cultural Endowment of Estonia

Mulțumiri: Tanz*Hotel | Resort 1020 & Bert Gstettner, TURBO

Residență @ ImPulsTanz, Studio Matsune

Durata: 45 min
 


În „lonely lonely", Sööt/Zeyringer explorează tensiunea dintre singurătatea dorită și cea nedorită, nevoia de căldură umană și nevoia simultană de intimitate. Folosind umorul sec, ironia subtilă și cutiile de carton, cele două performere creează un dialog ritmic-coregrafic despre a fi în singurătate și a fi împreună, în timp ce de-a lungul unei execuții minimaliste și precise se ivesc momente de surpriză și poezie.

Bio

Tiina Sööt (Estonia) și Dorothea Zeyringer (Austria) colaborează din 2012 în cadrul duo-ului Sööt/Zeyringer, creând lucrări performative la intersecția dintre arte vizuale, dans și teatru.
Lucrările lor au fost prezentate la imagetanz festival - brut din Viena, Sõltumatu Tantsu Lava din Tallinn, transeuropa festival din Hildesheim, Kunstraum Niederösterreich din Viena și Britney - Schauspiel din Köln, printre altele. Performance-ul „lonely lonely” a primit Premiul pentru Arte Performative oferit de Cancelaria Federală a Austriei în 2015 și distincția Young Stoff, în cadrul Fringe Festival din Stockholm, în 2016.

Vezi trailer.

Mai multe detalii aici. 

„Sööt și Zeyringer, în rolul femeilor din cutii, fac o impresie puternică în perspectiva lor asupra vieții sociale într-o societate a excesului nevrotic." - Der Standard

 

Categoria de bilet Yellow

Preț întreg 40 lei/ preț redus pentru studenți, pensionari 20 lei

 

Pentru elevii de la liceele invitate, accesul este gratuit, dacă spectacolul nu are limită de vârstă.

Biletele şi abonamentele se pot achiziţiona online pe www.kompostor.ro, sau de la sală înainte de începerea fiecărui spectacol, pentru reprezentațiile de la Sala Stere Popescu. Pentru spectacolele de la Teatrul Nottara, ARCUB și Teatrul Odeon biletele se vor achiziționa de la casele de bilete respective.