Du 26.03.2017    19:30    hartă

LIKE//Istoria Cântată a Dansului Românesc/Kepler not Kopernikus (live) & FLUID (live)

Istoria Cântată a Dansului Românesc
Producător: CNDB
De&cu: Paul Dunca & Eduard Gabia (coord.), Alexandra Andronic, Alex Bălă, Valeriu Borcoș
Durata: 1h 20min
 

Proiectul își propune să prezinte momente importante și personalități marcante din istoria dansului contemporan autohton prin intermediul muzicii.

Coregrafii Eduard Gabia și Paul Dunca împreună cu Alexandra Andronic, Valeriu Borcoș (Karpov not Kasparov, Kepler not Kopernikus) și Alex Bălă (Plurabelle, FLUID) urmăresc traducerea dintr-un mediu artistic în altul, plecând de la convingerea că muzica și dansul se află într-o continuă conversație și chestionare reciprocă.

Colaborarea celor cinci constă într-un album muzical disponibil gratuit online și un concert live.


Bio
Eduard Gabia și Paul Dunca au studiat și activat în domeniul dansului contemporan, dar amândoi au gravitat spre proiecte muzicale și se împart în acest moment între cele două domenii.

Eduard Gabia este toboșar în trupele Karpov not Kasparov (80s oriental-electro-clash) și Kepler not Kopernikus, iar Paul Dunca este vocalist în trupa FLUID (un queer act techno-faggothique). Cele două formații de muzică sunt apariții singulare și notorii pe scena artei contemporane românești. Până în prezent, cei doi coordonatori au colaborat în proiecte coregrafice notabile pentru scena dansului contemporan autohton, dar niciodată într-un proiect muzical.

Facebook event aici. 

Categoria de bilet Red

Preț întreg 30 lei/ preț redus pentru studenți, pensionari 15 lei (include accesul la petrecerea de final de festival).

 

Pentru elevii de la liceele invitate, accesul este gratuit, dacă spectacolul nu are limită de vârstă. Biletele şi abonamentele se pot achiziţiona online pe www.kompostor.ro, sau de la sală înainte de începerea fiecărui spectacol, pentru reprezentațiile de la Sala Stere Popescu. Pentru spectacolele de la Teatrul Nottara, ARCUB și Teatrul Odeon biletele se vor achiziționa de la casele de bilete respective.

 

Petrecere de final de festival – Kepler not Kopernikus (live) & FLUID (live)

26 martie, de la 21:00 

Accesul costă 10 lei pentru spectatorii care participă doar la concerte.