Sâ 11.03.2017    19:30

LIKE//By the way

Coregraf: Ladjánszki Márta

Concept®ie: Ladjánszki Márta

Performeri: Csizmadia Tamás (dance), Kovács Emese (dance), Kovács Noémi (dance), Varga Zsolt (music)

Muzică: Oliver Mayne (GB) & Varga Zsolt

Light design: Tomáš Morávek (CZ)

Video: Koroknai Zsolt DLA

Costume: Butterfly

Cu sprijinul: L1 Független Művészek Közhasznú Egyesület, NKA – Táncművészet Kollégiuma, EMMI, Magyar Táncművészeti Egyetem, Műhely Alapítvány; Médiatámogató: táncélet.hu

Mulțumiri speciale echipei originale: Bill Young, Garai Júlia, Koroknai Zsolt, Kozár Edit, Molnár Csaba (2010)

Durata: 60 min


„Atingerea ta e tandră și tulburătoare. Ne unim într-o îmbrățișare amoroasă, dar suntem înghițiți de o singurătate înnebunitoare. Vrem să apărem și să fim împreună, să vedem și să fim văzuți, să dezvăluim și să fim dezvăluiți. Înainte de a ne despărți pentru totdeauna, hai să ne întâlnim din nou, o ultimă oară."


Bio
După ce a studiat balet, gimnastică la aparate, jazz și dans modern în Ungaria și Viena, Ladjánszki Márta a devenit cofondatoare a Teatrului de Dans Contemporan KOMPmANIA la sfârșitul lui 1996. Până în 2002, ea a lucrat acolo ca dansatoare și co-creatoare, dar a avut și propriile lucrări în afara acestui grup, în special în proiecte din Ungaria. De asemenea, ea și-a început cariera solo și a câștigat mai multe premii. În 2001, a fost invitată să se alăture L1 Association, fondată de șapte dansatori/creatori din Budapesta.
A început recent să colaboreze cu artiști independenți și să creeze și lucrări de grup. Este interesată de corp și limitele sale fizice, dar și de combinația dintre muzică și coregrafie, folosind uneori și muzică live.
Márta este organizatoare și principală curatoare a L1danceFest din Budapesta, care a debutat în 2002. În primii ani, scopul festivalului era să prezinte lucrările L1 Independent Dancers' Partnership, dar în ultimii ani, echipa și-a îndreptat atenția spre invitarea oaspeților naționali și internaționali. Începând din 2011, parteneriatul și-a schimbat numele și compoziția, intitulându-se acum L1 Independent Artists Association of Public Utility (ONG), cu Márta în calitate de lider artistic.

Mai multe detalii aici.

Categoria de bilet Yellow

Preț întreg 40 lei/ preț redus pentru studenți, pensionari 20 lei

 

Pentru elevii de la liceele invitate, accesul este gratuit, dacă spectacolul nu are limită de vârstă.

Biletele şi abonamentele se pot achiziţiona online pe www.kompostor.ro, sau de la sală înainte de începerea fiecărui spectacol, pentru reprezentațiile de la Sala Stere Popescu. Pentru spectacolele de la Teatrul Nottara, ARCUB și Teatrul Odeon biletele se vor achiziționa de la casele de bilete respective.