Mi 08.03.2017    19:30    hartă

LIKE//2 femei contemporane

Producător: CNDB & LINOTIP Centru Independent Coregrafic
Autor, coregraf, dramaturg: Ioana Marchidan
Interpreți: Ioana Marchidan & Flavia Giurgiu
Muzică: Vasile Cristian Gherghel
Costume, scenografie, light design: Hermina Stănciulescu
Sound designer: Alexandru Suciu
Parteneri: Liternet, SUB25, Arte și meserii
Durata: 50 min„2 femei contemporane” este un performance/spectacol feminist de dans contemporan, inspirat de condiția femeii în societatea actuală. Realizăm că de-a lungul istoriei nu s-au schimbat extrem de multe lucruri în ceea ce privește statutul, condiția, prezența în funcții de conducere a femeii, felul în care suntem divizați social în două categorii distincte și mai ales ce impact are asta asupra noastră. „2 femei contemporane” este un spectacol care îți propune cu umor și în același timp cu seriozitate o perspectivă asupra acestor problematici. Spectacol recomandat tuturor. Feminist poate fi și un bărbat.


Bio

Ioana Marchidan este coregrafă, dansatoare și performeră independentă cu o experiență de lucru de peste 14 ani în instituții de stat, dar și cu artiști independenți din România și străinătate. În prezent este directoarea artistică a Centrului Independent Coregrafic LINOTIP.

Flavia Giurgiu a absolvit Liceul de Coregrafie și Artă Dramatică „Octavian Stroia” din Cluj-Napoca în anul 2010 și Facultatea de Teatru și Televiziune, secția Actorie, Universitatea Babeș-Bolyai, Cluj-Napoca, în anul 2013.

Detalii despre spectacol aici. 

„Ieri am văzut cel mai fresh performance feminist din oraș. 2 femei contemporane la Linotip! Ioana Ulmeanu, trebuie să-l vezi de urgență! Recomand cu căldură oricui are chef să vadă o felie de 50 de minute de viață din perspectiva femeilor." - Irina Costache (Consilier la Agenția Națională pentru Egalitatea de Șanse între Femei și Bărbați - ANES)

 

Categoria de bilet Red

Preț întreg 30 lei/ preț redus pentru studenți, pensionari 15 lei

 

Pentru elevii de la liceele invitate, accesul este gratuit, dacă spectacolul nu are limită de vârstă.

Biletele şi abonamentele se pot achiziţiona online pe www.kompostor.ro, sau de la sală înainte de începerea fiecărui spectacol, pentru reprezentațiile de la Sala Stere Popescu.

Pentru spectacolele de la Teatrul Nottara, ARCUB și Teatrul Odeon biletele se vor achiziționa de la casele de bilete respective.