Mi 25.05.2016    19:30    hartă

LA INSTITUTUL SCHIMBĂRII - premieră

Nerecomandat sub 15 ani

La Institutul Schimbării de Paul Dunca (după The Institute of Change)- un bio info show- are ca bază investigarea, documentarea și arhivarea unor povești personale, din realitatea locală, cu preponderență vizând comunitatea transgender românească. Lucrarea se axează pe problematica asumării corpului / sexualității / identității de gen și a confruntării dintre narațiunea intimă a corpului și percepția publică, prezentând o comunitate absolut invizibilă la ora actuală pe plan local.

 

 

Corpurile umane - sisteme tehno-vitale - sunt singurele platforme care fac posibilă materializarea imaginației politice.

[ din manifestul de "La Institutul Schimbării]

 

Direcţie şi coordonare: Paul Dunca

De/cu: Mădălina Brândușe, Carmen Coțofană, Renate Dinu, Paul Dunca, Alice Monica Marinescu, Maria Mora, Ada Mușat & Vava Ștefănescu

Muzică live: Chlorys & Monica Ivanov

Artistă asociată: Mihaela Michailov

 

O producție Centrul Național al Dansului București 2016 în parteneriat cu Asociația Colectiv A prin Programul RAP – rezidențe, ateliere, public 2015 – proiect de formare și rezidențe pentru producătorii de spectacole de dans contemporan, finanțat de Administrația Fondului Cultural Național.

 

 

Paul Dunca – un activist al corpului queer – s-a născut în Bucureşti, unde continuă să trăiască şi să muncească. După ce a absolvit Universitatea Naţională de Teatru şi Film „I.L. Caragiale”, a încercat să nu spună niciodată „NU”. Acesta este şi motivul pentru care munca sa are un caracter eclectic și include o expresie cât mai diversă: de la chelnerie, la propria emisiune pe MTV, de la artă comunitară şi go-go, la reprezentarea României ca performer la Bienala de Artă de la Veneția, de la articole în reviste glossy şi roluri în filme locale, la spectacole prezentate la Centrul Naţional al Dansului Bucureşti și pe scena din Judson Church, New York.

 

 

Preț bilet întreg: 25 de lei/ redus: 15 lei

Bilete online pe www.kompostor.ro

Rezervările se fac la adresa rezervari@cndb.ro sau la telefon 0721 151 338.