Du 21.11.2010    07:00

Ich clown >> duminică, 21 noiembrie, ora 19.00, Sala Rondă

Piesă de teatru de Sorin Poamă şi Vera Ion. Prima producţie a platformei "Scrie despre tine".

Autorii textului “Ich clown” au ales să îşi scrie şi apoi să îşi joace propria poveste pornind de la o situaţie în care au fost confruntaţi cu decizia de a pleca din România.

Adi e un tânăr actor român fără job, bani sau proiecte pentru viitor. Traiește într-o fostă agenție imobiliară, închiriată în București. După ce prietena lui îl părăsește pentru că nu are “nimic sigur”, Adi se decide să facă ceva pentru a-și schimba viața. Împreună cu prietenii săi William și Dragoș, face un plan de a pleca prin Europa, îmbrăcați toți trei în clowni.

Spectacolul “Ich clown” este primul eveniment din cadrul platformei “Scrie despre tine”, şi va functiona ca un exemplu al metodei pe care vrem să lucrăm – pornind de la poveşti reale, şi documentând vieţi ale oamenilor din România 2010.

Duminică după spectacol vom lua legătura pentru a programa atelierul "Scrie despre tine"- pentru că vrem să oferim un frame normal şi relaxat în care oamenii să îşi poată povesti experienţele. Pentru că vrem să învăţăm unii de la alţii şi să ne dezvoltăm împreună capacitatea de a articula şi reprezenta texte despre lumea în care trăim.


http://ichclown.wordpress.com/