Du 27.10.2019    17:00    hartă

I am here still :: Bogdan Olarson

Centrul Naţional al Dansului Bucureşti te invită la vizionarea proiectelor dezvoltate în cadrul rezidențelor est europene de dans contemporan REEDANS.

„I am here still” de Bogdan Olarson, este un proiect inițiat în iunie 2019 la Fabrica de Pensule - Cluj, sub îndrumarea coregrafului ucrainean Viktor Ruban și în colaborare cu LUDIC_collective.

Ca urmare a programului de rezidențiat al CNDB, “I am here still” a fost prezentat și în cadrul programului anual de reședințe artistice din #KyivDanceResidency. Susținut de programul i-Portunus, ITP Ruban Production și CO "IC Impulse.Transformation.Platform" în colaborare cu Довженко-Центр: Dovzhenko Center.

Intrarea este liberă.
Numărul de locuri limitat: 40.
Pentru înscrieri așteptăm mesajele voastre pe pagina de facebook a CNDB sau pe adresa office@cndb.ro.

INFO:

"I am here still" este o instalație coregrafică intra-activa ce chestioneaza hibridizarea dintre om si planta, abandonand orice perspectiva antropomorfica si antropocentrica. Cercetarea accentueaza corpul ca mediu propice metamorfozarii sinelui, prin procese somatice de corporalizare a calitatilor anatomice, biologice si perceptuale specifice organismelor vegetale.

Coregrafie: Bogdan Olarson
Co-creat de: Irina Bobei, Mircea Andrei Florea, Iulia Maracine și Robert Dahlquist
Imagini și documentație vizuală: Popa Cristian și Marius Olarson
Curator: Viktor Ruban

Programul REEDANS este co-finanțat prin Administrația Fondului Cultural Național. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.