Sâ 08.11.2014    19:00

Fragil (Avanpremieră)

un spectacol de: Cosmin Manolescu
creat în colaborare cu interpreții: Giselda Ranieri (IT), Tanja Andreeva (NO), Cristian Nanculescu (RO)
producător: Ștefania Ferchedău
producător asociat: Laura Orlescu
cu sprijinul: Bursă Fundația Bogliasco (SUA/ Italia), Fabrica de Movimentos (Porto), Asociația Coregrafilor Profesioniști din Letonia
partener: Centrul Național al Dansului București
producție: ZonaD/ Compania Paradis Serial, Fundația Gabriela Tudor în cadrul programului „E-Motional: rethinking dance”
finanțatori: Programul Cultura al Uniunii Europene
proiect cultural finanțat de: Administrația Fondului Cultural Național, Programul cultural București 555 al ARCUB

Joc performativ inspirat din viețile noastre, Tihno Segal, Marina Abramović, Lewis Carroll, Christian Boltanski, Alain Platel și mulți alții.

„Mă numesc Tanja și o să intepretez fragilitatea Giseldei. / Mă numesc Giselda. O dată m-am îndrăgostit de o femeie și mi-am conștientizat latura feminină. Am urît culoarea roz, apoi mi-am descoperit latura masculină. Acum pot folosi orice culoare vreau. / Mă numesc Cristian și îmi e frică de Argo. / Mă numesc Cosmin și cred că acest spectacol este un act de iubire. / Te rog ai grijă de mine cînd o să fii Cristian. / Cînd intri în acest spațiu, mai întîi trebuie să mori ca să renaști în pielea altcuiva. / Ieri am avut senzația că mă topesc în spațiu. Și am vrut să-mi dau hainele jos. / Depășește-ți limitele. / La început am simțit un fel de pericol, apoi am fost luată înăuntru și m-am simțit în siguranță. Și liberă. / This is a masterpiece.” - fragmente din jurnalul artiștilor, care poate fi urmărit pe blogul acestora la http://e-motional.eu/blog/fragile/.

Spectacolul se desfășoară în două părți, una într-o locație secretă, iar a doua la CNDB. Accesul la partea 1 se face doar pe bază de rezervare la [email protected] Spectatorii cu rezervare vor avea asigurat locul și pentru partea a 2-a, în cea de a doua locație. Numărul maxim de spectatori în locațiile secrete este de 20 persoane/ reprezentație.

Spectacolul poate conține nuditate și interacțiune cu publicul.

Eveniment în cadrul Festivalului E-Motional. Detalii la www.e-motional.eu,http://zonadstudio.wordpress.com/