Sâ 10.11.2012    08:00

Duet

Manipulatoare, muzica vrea sa preia controlul asupra dansatorului, sa-i impuna emotiile si miscarile. In “Duet“, inconjurati de microfoane, difuzoare si instrumente, performerii se confrunta cu o intrebare esentiala: e muzica cea care face dansul posibil sau se poate si invers? Dansatorul Sergiu Matis si muzicianul Vlaicu Golcea parcurg etapele tensiunii creatoare cu mult umor, realizand un spectacol extrem de viu.


SERGIU MATIS s-a nascut in Cluj-Napoca si a studiat dans la Liceul de Coregrafie din orasul natal (1991-2000). Si-a continuat studiile la Akademie des Tanzes din Mannheim. Cariera artistica a inceput-o la Tanztheater Nürnberg, iar in prezent traieste si isi desfasoara activitatea la Berlin, colaborand cu Colette Sadler-Stammer Productions, Yossi Berg, Oded Graf si Sasha Waltz & Guests Company. De cativa ani activeaza si in calitate de coregraf. Printre spectacolele pe care le semneaza se numara Human Nature, Landing, ThreeDoors.Search, 89.Grenzenlos, Ploaie de vara, Ending-dong, Duet, doom room.
Compozitor si muzician de jazz cu o discografie de peste 30 de titluri aparute in tara si peste hotare si o bogata activitate concertistica, VLAICU GOLCEA isi desfasoara activitatea muzicala in diverse domenii ale artei sincretice: muzica de teatru, de dans contemporan, film (lung si scurt metraj), instalatii multimedia. A semnat muzica pentru 50 de spectacole de teatru, iar in 2009 a primit premiul Uniter pentru muzica de teatru. A compus si a performat muzica de dans contemporan cu artisti romani si din strainatate. www.vlaicugolcea.ro

Pret bilet/spectacol: 10 lei
Pret bilet/seara: 20 lei
Seara double bill - "On tenderness" (Andreea Novac) si "Duet" (Sergiu Matis si Vlaicu Golcea)
Parte a programului "Draga Spectactorule" initiat de CNDB in parteneriat cu WASP si ArCub

Biletele se pun in vanzare incepand cu ora 18.00 la WASP (Ion Minulescu 67-93 zona Timpuri Noi, Fabrica Flaros)
Rezervari se pot face la adresa [email protected]