Ma 18.05.2010    08:00

Ceea ce am convenit noi a fi hazard >> marţi, 18 mai, ora 20.00, Sala Rondă/Studio 2

Un exerciţiu de a fi autor într-un spaţiu de reprezentare. Experienţa nemediată versus experienţa mediată. O chestionare a condiţiei de pasivitate a spectatorului ce este analogă cu poziţia subiecţilor în sistemul social-politic actual. Identitate permanent în construcţie. Corpul dansatorului încetează să fie un mediu şi devine o suprafaţă, o platformă pentru spectatori.


Ion Dumitrescu
Născut în Bucureşti în 1977.
Şcoala şi liceul de coregrafie Floria Capsali între 1988 şi 1996. Licenţiat al facultăţii U.N.A.T.C. Bucureşti, secţia coregrafie 2007.
Prim solist Opera Română Bucureşti 1999-2002. Coregraf independent din 2003. Implicat în diferite proiecte muzicale printre care Minus şi Ion, EP-ul omonim scos la Patpong Records.
www.myspace.com/dumitrescuion
www.myspace.com/minussiion

Spectacolul “Ceea ce am convenit noi a fi hazard” (The way things might go) a fost co-produs de Centrul Naţional al Dansului – Bucureşti şi Centre national de la danse - Paris (Pantin). A avut premiera la CNDB Bucureşti în noiembrie 2007, ulterior fiind prezentat la Tanzquartier-Wien, Springdance Festival în cadrul programului Dialogue, la Sofia în cadrul festivalului Sofia Underground şi la Teatrul Maghiar din Cluj în cadrul stagiunii CNDB.

În prezent lucrează la Trilogia Post Spectacol împreună cu Florin Flueraş.
http://postspectacle.blogspot.com/