Sâ 17.11.2012    00:00

(anti) aging

(anti) aging - un spectacol în prezent pentru viitor. Tu ce ți-ai lăsa moștenire pentru peste 30 de ani? Mădălina Dan și Mihaela Dancs își lasă un spectacol. Te așteptăm în 17 noiembrie la WASP să faci și tu parte din moștenire.

(anti) aging a fost creat din dorința de a fi reluat în 2041, 30 de ani de la premieră. În 2012, Mădălina Dan și Mihaela Dancs propun formatul Sanatoriului Creativ întru destindere, deconectare și confort psihic, savurarea plăcerii, vitalitate și voluptate, acceptarea serenă a prezentului, menajare și conservare pentru viitor.

Spectacolul (anti) aging a fost produs în 2011 cu sprijinul Centrului Național al Dansului București, al programului E-Motional Bodies & Cities/ Fundația Gabriela Tudor, partener fiind Asociația Colectiv A. A avut premiera în luna octombrie 2011 la Muzeul Național de Artă Contemporană și a fost ulterior prezentat la festivalul Temps d’Images din Cluj-Napoca și la Teatrul Dailes din Riga (Letonia), în cadrul E-Motional, precum și în spațiile subRahova, Cartierul de Dans și Căminul Moses Rosen din București. Sezonul de toamnă a inclus reprezentații la festivalul dance.movement.theater de la Gheorgheni, la Veneția, în spațiul C32, la Teatrul Maghiar din Timișoara, precum și la eXplore dance festival din București.

(anti) aging este un spectacol tonic şi tandru despre o vîrstă în care mocneşte amintirea unor impulsuri şi senzaţii tari. Este o hartă afectivă a viitorului, aşa cum apare el proiectat în voci prezente. E un manifest emoţional al celor-ce-vom-fi, ca şi cum am avea în mînă o fotografie din noi la diferite vîrste. – Mihaela Michailov (ArtAct Magazine, nr. 139/2011)