Lu 03.04.2017    19:30    hartă

News from Polska - Technologies of Love - artist talk cu Ania Nowak

Luni, 3 Aprilie 2017, de la ora 19:30 la tranzit.ro/București (str. Gazelei nr 44)

După cele două reprezentații de la CNDB, pe 3 aprilie Ania Nowak va susține un artist talk la tranzit.ro/București, în care va prezenta o parte din documentare și va vorbi despre felul în care această cercetare artistică a dus la crearea mai multor piese de performance live.

Accesul la artist talk este gratuit.

Ania Nowak privește iubirea din perspectiva unei categorii politice. Presupunând că iubirea poate avea un potențial critic în ce privește relațiile de putere existente și noțiunile despre intimitate, ea crede că iubirea este o practică de improvizație, empatie și generare de înțeles. În această cercetare, Ania se concentrează pe aspectele teoretice și practice ale iubirii așa cum o cunoaștem astăzi pentru a se gândi la modurile în care ne petrecem timpul, colaborăm și lucrăm împreună.

 

http://technologiesoflove.tumblr.com

 

BIO

Ania Nowak coregrafiază corpuri, limbaje și situații. În prezent este interesată de iubire ca practică de a (nu) înțelege și dans ca fenomen vizual. Lucrările ei au fost prezentate, printre altele, la Sophiensaele și AdK din Berlin, Het Veem din Amsterdam, Nowy Teatr din Varșovia și Kulturhuset din Stockholm. Ania a fost artistă rezidentă la Zamek Culture Centre din Poznań și a co-creat o coregrafie în masă pentru ceremonia de deschidere a unui eveniment sportiv din Baku, Azerbaidjan. A primit o bursă Emerging Artists de la Senatul Berlinului în 2017 și o bursă DanceWeb la ImPulsTanz Festival din Viena în 2014.