Sâ 05.11.2016    17:00    hartă

Masă rotundă East European Performing Arts Platform/EEPAP

Masă rotundă East European Performing Arts Platform/EEPAP
5 noiembrie 2016, ora 17.00

Intrarea liberă


Fiecare organizează propriul festival. De regulă, festivaluri internaționale cu largă reprezentare europeană. Fiecare produce spectacole, pe care le promovează în cât mai multe turnee internaționale. Unii participă la proiecte europene, cu parteneri de la Est până în Vest. În globalizarea generală, mai are sens să ne adunăm și împreună, noi, cei din această regiune (Europa Centrală/de Est/Balcanii, Est-Vestul) a dansului contemporan? Răspunsul e da. De ce e „da“? Avem două ore de dezbatere la dispoziție pentru acest „da“ și un „cum“ necesar.

Acest eveniment face parte din ediţia-pilot a Bienalei Regionale de Coregrafie „RE//Dance”, curatoriată de Iulia Popovici și de Marta Keil și Goran Injac, în calitate de co-curatori, ce va avea loc între 1 şi 6 noiembrie 2016 şi va include spectacole şi performance-uri din Bulgaria, Cehia, Croaţia, Polonia, Ungaria şi România.

East European Performing Arts Platform/EEPAP (Polonia) este co-organizator al primei Bienale Regionale de Coregrafie, iar Mladinsko Gledališče Ljubljana (Slovenia) este partener instituțional.

 

 

Evenimentele din cadrul „RE//Dance” – Bienala Regională de Coregrafie vor avea loc la Sala Stere Popescu de pe Bulevardul Mărăşeşti 80-82.

Accesul la spectacole şi performance-uri costă 25 de lei (preţ întreg) sau 15 lei (preţ redus), iar la evenimentele conexe („How to Make a Biennial Festival with 100 Euros and 1.000.000 Euros”, masa rotundă EEPAP şi lecture-ul Agatei Siniarska) intrarea este liberă.

Biletele se pot achiziționa online pe www.kompostor.ro sau de la sala Stere Popescu înainte de începerea fiecărui spectacol.