Lu 06.03.2017    18:30    hartă

Apel la dialog și idei pentru Sala Omnia a CNDB

Începând de anul trecut, CNDB are în administrare o clădire, Sala Omnia, de care va beneficia o întreagă comunitate artistică - a dansului contemporan și nu numai, fiindcă CNDB a fost și va rămâne un agregator transdisciplinar de gândire și expresie.

Acest fapt ridică întrebări și de conținut al evenimentelor și de filozofie a unei instituții, dar și de amenajare și funcționalitate arhitecturală a Sălii Omnia.

Invităm arhitecți din comunitatea locală, ingineri structuriști și experți din domeniu, dar și artiști și oameni cu experiența scenei la o discuție despre viitorul și potențialul Sălii Omnia ca sală multifuncțională de spectacole și casă a dansului românesc.

Dezbaterea va fi moderată de Vava Ștefănescu, coregrafă și manager CNDB.

Centrul Naţional al Dansului Bucureşti (CNDB) are plăcerea de a vă invita la o serie de vizite programate la Sala Omnia de pe Strada Cristian Popișteanu 1.

Vizitele vor avea loc joi, 2 martie, vineri, 3 martie, şi luni, 6 martie, de la orele 12.00, 13.00, 14.00, 15.00 şi 16.00. Vă invităm să vă programaţi în ziua şi intervalul pe care le preferaţi, la adresa maggie.chitoran@cndb.ro (0746 099 942).

 

De asemenea, pentru că începând din luna februarie a acestui an s-au modificat reglementările privind etapele de elaborare şi conţinutul-cadru al documentaţiilor tehnico-economice aferente obiectivelor-proiectelor de investiţii finanţate din fonduri publice, total sau parţial, vă punem la dispoziţie o temă de proiectare propusă anul trecut de CNDB şi care trebuie refăcută, precum şi un model de organizare funcţională. Noile prevederi sunt explicate în detaliu aici: http://gov.ro/fisiere/subpagini_fisiere/NF_HG_907-2016.pdf

 

Din partea dumneavoastră aşteptăm - atât în cadrul vizitei la Sala Omnia, cât şi al dezbaterii de luni, 6 martie - orice sugestie, propunere sau părere despre amenajarea acestui spaţiu. Am fi încântaţi să vă avem alături de noi şi să vă ascultăm opiniile, dar şi să ne bucurăm de sprijinul dvs. în realizarea noii teme de proiectare ţinând cont de noile norme, dar şi de necesităţile CNDB.


Vă aşteptăm cu drag şi vă mulţumim anticipat!

Echipa CNDB