Lu 21.09.2015    19:00

Masterclass

 Cele şase întâlniri vor îmbogăți limbajul corporal propriu cu elemente de bază din dansul contemporan (poziționare, respirație, orientare în spațiu). În timpul cursurilor vom folosi exerciții din Pilates, Yoga, Contact Improvisation şi vom testa parcursul corpului de la exersarea unei tehnici până la prorpiul dans. Lucrul împreună se va focusa pe principii de bază în mişcare – claritatea mişcării şi a direcției de mişcare, controlul corporal şi eliberarea corpului, schimbarea centrului de greutate în aterizări şi salturi. Vom experimenta efectele tehnicilor aplicate în fraze de mişcări prestabilite, în exerciții de improvizație, în duet sau solo. Cursurile sunt potrivite pentru cei cu sau fără experiență, care doresc să exploreze mai atent aptitudinile tehnice de bază din dansul contemporan.

Andreea Belu a absolvit Facultatea de Jurnalism şi Ştiințele Comunicării la Universitatea din Bucureşti şi Facultatea de Teatru, secția Coregrafie, în cadrul  U.N.A.T.C “I.L.Caragiale” Bucureşti. A urmat programul de Master în coregrafie în cadrul aceleiaşi universități. Predă dans contemporan, Contact Improvisation, Pilates şi Yoga de peste 8 ani. Concepe şi implementează proiecte sociale cu privire la vizibilitatea şi rezolvarea problemelor sociale (discriminarea) prin metode artistice, lucrând ca voluntar în cadrul rețelei internaționale Roots&Routes.
 
Program: Luni-Vineri: 19:00-21:00/ Sâmbătă: 17:00-19:00
 
Date curs: 21 - 26 septembrie
 
Taxă de participare:
300 lei/ 1 masterclass/ 6 ședințe + bonus 2 spectacole CNDB cu preţ redus;
500 lei/ 2 masterclas-uri/ 12 ședințe + bonus 4 spectacole CNDB cu preț redus;
750 lei/ 3 masterclass-uri/ 18 ședințe + bonus 6 spectacole CNDB cu preț redus;
1400 lei/ 6 masterclass-uri/ 36 ședințe + bonus 10 spectacole CNDB gratuite.
 
Înscrierile se fac cu cel puţin 3 zile înainte de începerea masterclass-ului la adresa cursuri@cndb.ro sau la tel. 0746 099 942 şi se consideră valide după achitarea taxei.
Taxa de participare se achită online pe www.kompostor.ro sau în ziua de începere a masterclass-ului la Centrul Naţional al Dansului Bucureşti, Sala Stere Popescu, Bd. Mărăşesti 80-82.