Du 10.04.2016    11:30    hartă

Du 17.04.2016    11:30    hartă

Întâlnirile PLAYGROUND / Program de educație creativă pentru copii

O noutate absolută în 2016 este programul PLAYGROUND, pe care CNDB îl lansează ca pe un loc de joacă creativă și educație a spiritului liber, destinat copiilor cu vârste cuprinse între 4 și 11 ani. 

Întâlnirile PLAYGROUND vor avea loc în fiecare duminică, sub forma unor ateliere de creație ghidată, în centrul cărora stă corpul în relație cu alte medii și mijloace de expresie: muzică, lumină, culoare, poezie, povești, costume, măști, etc.

În luna aprilie întâlnirile PLAYGROUND pentru copii au loc astfel:
Duminică 3,10 aprilie 
Orele 11.00 - 12.30 
Conduse de Oana Tudor și Radu Romaniuc 

Duminică 17, 24 aprilie
Orele 11.00 – 12.30
Conduse de Smaranda Găbudeanu și Andreea Hristu, în colaborare cu Asociația PETEC. Vom anunța în curând și temele acestor întâlniri.

Temele întâlnirilor conduse de Oana Tudor și Radu Romaniuc sunt:

3 aprilie – “Hai să fii Altcineva” (pentru copii cu vârste cuprinse între 5 și 12 ani)
„Te întreabă adulții ce vrei să te faci când vei fi mare? 
Nu ești sigur(ă) de răspuns?
Hai la atelierul nostru să încerci mai multe variante! Preot, magician sau pilot de curse? Cosmonaut sau polițist? Jocurile noastre te vor face să schimbi personajele ca pe cămăși, până când vei descoperi ce ți se potrivește mai bine! 

În acest atelier vom face exerciții și jocuri de personificare și improvizație al căror scop este educarea empatiei și a cooperării și eliberarea imaginației și creativității copiilor.”

10 aprilie – “Povești în mișcare” (pentru copii cu vârste cuprinse între 5 și 12 ani)
„Fața umană poate reproduce nu mai puțin de 21 de emoții diferite, iar gesturile și mișcările noastre pot crea povești, pot avea ritm și rimă, ca poeziile… Haideți să facem pantomimă, să ne transformăm corpurile în obiecte, obiectele în alte obiecte, mișcările în emoții, și din toate acestea să alcătuim niște povești cum nu s-au mai spus niciodată.

Facem exerciții de pantomimă și mișcare ce ne dezvoltă armonia fizică, intenționalitatea și expresivitatea mișcărilor, gândirea imaginativă și capacitatea de interpretare.”

Prețul unei întâlniri PLAYGROUND este de 35 lei, 50 lei pentru două înscrieri (frați) și se achită pe loc.
Înscrierile se fac la adresa [email protected]cndb.ro sau la telefon 0721 151 338.
La fiecare întâlnire PLAYGROUND pot participa maximum 20 de copii.

Toate întâlnirile au loc la sediul nostru din B-dul Mărăşeşti 80-82.