Ma 29.03.2016    17:30    hartă

Cursuri săptămânale de dans contemporan pentru copii cu Catrinel Catană

Cursurile săptămânale de dans contemporan pentru copii se adresează categoriei de vârstă 6 - 8 ani, fiind susținute de Catrinel Catană.

Grupa 6 - 8 ani, profesor Catrinel Catană (coregraf), în zilele de marți, între 17.30-18.30.

Modul II: 29 martie şi 5, 12, 19, 26 aprilie

Prețul unui modul cu câte 5 întâlniri este de 200 lei și se achită la începerea modulului.
Înscrierile și detalii la adresa [email protected] sau la telefon 0721 151 338.

Taxa de participare se poate achita și online:
Grupa 6 - 8 ani - https://www.kompostor.ro/evenimente/6190--cursuri-saptamanale-de-dans-contemporan-pentru-copii-catrinel-catana

Spațiu: Centrul Național al Dansului București (B-dul Mărășești 80 -82)

Pachete de participare:
• 200 lei/ modul (5 ședințe)
• 150 lei/ modul (5 ședințe) – pentru a doua înscriere (frați)
• 50 lei/ şedinţă.
 

Catrinel Catană este coregraf şi profesor de dans. Susţine cursuri şi ateliere de dans pentru copii în grădiniţe, şcoli şi organizaţii nonguvernamentale, înţelegând în profunzime şi descifrând importanţa mişcării şi a jocului în viaţa lor. A absolvit U.N.A.T.C. “I.L.Caragiale", secţia Coregrafie şi are un master în Arta Coregrafică. Din 2007 participă la ateliere de dans contemporan şi dramaturgie coregrafică în ţară şi în străinătate.

Lumea copiilor se intersectează cu lumea dansului: imaginaţie, mişcare, joacă, bucurie. Cunoscându-ne corpul, descoperindu-i elasticitatea, pornim împreună în lumea dansului. Începem în mişcare, de la imitarea celorlalţi, a sunetelor pe care le auzim, a cântecelor şi poveştilor care ne plac foarte mult, a elementelor şi culorilor din natură. Cel mai important element este joaca: ne jucăm, ne jucăm dansând şi mişcându-ne armonios. Inventăm, învăţăm propriul mod de a ne bucura de mişcare, de a comunica altfel. Urmărim cu atenţie ce este în jurul nostru şi cultivăm reacţii sincere.