Mi 18.05.2016    09:10    hartă

CNDB // CENTRUL NAȚIONAL AL DANSULUI BUCUREȘTI ÎȘI MOBILEAZĂ CURTEA

Centrul Național al Dansului București organizează o colectă de materiale reciclabile, dar și întâlniri cu membri ai comunității de dans contemporan, arhitecți, designeri, scenografi și prieteni ai Centrului, în intervalul 30 mai - 5 iunie, cu scopul de a amenaja curtea Sălii Stere Popescu, din bulevardul Mărășești 80-82, în cadrul unui șantier performativ programat între 6 și 12 iunie și organizat de coregrafa, performera și arhitecta Andreea David. Întâlnirile vor avea loc marți, 31 mai; joi, 2 iunie; sâmbătă, 3 iunie și duminică, 4 iunie, între 18.30 și 21.30.

În cadrul acestui proiect colectiv se vor folosi materialele strânse cu ajutorul comunității Reciclarecreativă.ro pentru a crea obiectele care vor decora de acum încolo curtea Centrului.
CNDB invită la întâlniri pe oricine își dorește să vină cu idei de amenajare, de design de mobilier sau de peisaj pentru acest eveniment, de la oamenii din comunitatea dansului contemporan la prietenii instituției, arhitecți, designeri și meșteri în detalii.Bulevardul Mărășești, nr. 80-82
Colecta: 30 mai - 5 iunie, 17:00 - 21:30 
Întâlniri: 31 mai, 2 iunire, 3 iunie, 4 iunie; 18:30 - 21:30
Centrul Naţional al Dansului Bucureşti (CNDB) este singura instituţie publică de cultură aflată în subordinea Ministerului Culturii creată cu scopul de a susţine, dezvolta şi promova dansul contemporan. Centrul susţine şi promovează programe şi proiecte care contribuie la dezvoltarea culturii coregrafice şi care fac posibilă participarea scenei locale la un dialog extins la nivel internaţional. CNDB încurajează cercetarea, experimentul şi inovaţia în câmpul practicilor şi teoriilor din arta contemporană şi contribuie la crearea unui mediu favorabil dialogului, reflecţiei şi dezbaterii.
sursa http://www.institute.ro/design/cndb-centrul-national-al-dansului-bucuresti-isi-mobileaza-curtea-1340.html