Mi 27.09.2017    19:30    hartă

Cumpără bilet

Jo 28.09.2017    19:30    hartă

Cumpără bilet

Spectacol After.Life

Spectacolul After.Life este rezultatul unei serii de evenimente care explorează imaginarul colectiv legat de viața de după moarte prin diferite medii artistice.

 

Cuplul de poeți și artiști ruși Alexander Omelchenko (Sasha Dodo) și Katya Zorina fac echipă cu trei artiști români pentru a crea o pleiadă de ateliere, performance-uri și laboratoare care construiesc, strat după strat, un spectacol de dans contemporan, pus în scenă pe 27 și 28 septembrie, la Centrul Național al Dansului București.

 

Pare că tot ce cunoaștem în această lume ține de viață. Dar, înainte să vorbim despre ce se întâmplă după ea, este necesar să înțelegem ce este acum și aici, cât și ce a fost înainte. Cine este privitorul? Care este perspectiva din care privim? La intersecția acestor întrebări intervine misterul. Între perspective personale și absolute se regăsesc un infinit de înțelegeri și manifestări.

 

Prin elemente de contact improvisation, butoh, proiecții video, basme, improvizație muzicală și marionete creăm un spațiu poetic în care punem la încercare prejudecăți și așteptări convenționale legate de viața de apoi, explorând ceea ce ar putea să existe mai departe.

 

Echipa

Alexander  Omelchenko     (Sasha Dodo, UKR) – scriitor de basme, regizor de poezii vii, organizator de festivaluri, laboratoare și workshopuri

Smaranda Găbudeanu     (RO) – dansatoare, actor-păpușar, inițiator al proiectului

Virginia Negru         (MD/RO) – dansatoare cu vocație de pedagog, promotor pasionat al contact improvisation în spațiul bucureștean

Katya Zorina             (RUS) – artistă nomadă, poetă a spațiului, analistă și consultantă în sistemul Human Design și BG5 (inginerie de grup)

Simona Baciu         (RO) – dansatoare curajoasă, și-a propus să scuture scena românească de dans prin ateliere și laboratoare îndrăznețe

Elena Muchnaya         (RUS) – regizor de film, video-artist

Cătălin Diaconu         (RO) – muzician, sound designer

Alexandros Raptis         (GR/RO) – consultant design de lumini

Georgiana Gherghișan     (RO) – creator de costume

Evgheni Pînzari         (MD) – creator de decoruri


 

Puteți urmări proiectul After.Life pe pagina  

After.Life – porți deschise prin dans este un proiect coordonat de Smaranda Găbudeanu, produs de Asociația Pentru Teatru și Carte (PETEC) și finanţat de Centrul de Proiecte Culturale al Municipiului București – ARCUB prin programul București – Oraș participativ.

 

Parteneri: Centrul Național al Dansului București, Make a Point, Biblioteca Națională a României, Romano ButiQ, Grupul de inițiativă Civică Lacul Tei, Palatul Universul, UNATC „I.L.Caragiale”, Hipocampus, Studioul Universul.

Parteneri media: revista Garbo, LiterNet, Modernism, onlinegallery.ro, Feeder.